Értesítés!
2018-01-29
Felhívás ebek kötelező oltására!
2018-02-16
Show all

Önkormányzatunk 2018. június 2-án rendezi meg az országosan is egyedülálló 

III. Tárogató fesztivált!

Első rendezvényünk várakozásunk feletti sikert és sok látogatót vonzott. A különlegessége a rendezvényünknek, hogy népzenei fellépőket hívunk meg és kiállítani is népművészeket, hagyományos mesterségeket űzőket, kézműveseket, termelőket kértünk / kérünk fel és élő zenét szolgáltatunk. Hangsúlyt fektettünk a rendezvénynél a Hungarikumok bemutatására, mint nemzeti büszkeségeinkre. A tárogató hangszer (mint hungarikum) nemcsak névadója a fesztiválnak, de központi eleme is a színpadra lépőknek. A műsort ez évben a számtalan kitűnő népzenész fellépése mellett színesíti a Tápiómente Táncegyüttes műsora és a Cimbaliband együttes esti koncertje.

A rendezvény megszervezésében igen nagy segítségünkre van a Magyar Arany Érdemkereteszttel kitüntetett Terék József zenei előadóművész. A fesztivált támogatja Czerván György országgyűlési képviselő úr, a Földművelésügyi Minisztérium Agrárgazdaságért felelős államtitkára.

A rendezvényünkre kiállítók, termelők, népművészek, népi terméket előállítók jelentkezését várjuk a www.tapioszele.hu honlapon közzétett jelentkezési lapon 2018. május 12-ig, az onkormanyzat@tapioszele.hu e-mailre, vagy 2766 Tápiószele, Rákóczi út 4. Polgármesteri Hivatal címre megküldve.

Érdeklődni az e-mail címen, vagy Dömők József alpolgármesternél a 36-70/199-4301 telefonszámon lehet!

Kovács Ferenc polgármester

Kiállítók számára jelentkezés lap

Comments are closed.