FÓRUM – Településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet egyeztetésére
2017-09-05
Pályázati felhívás! A Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája pályázatot hirdet
2017-09-06
Show all

Településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet egyeztetésére

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján az önkormányzatok településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet készítésére kötelezettek annak érdekében, hogy a települési közösségek hatékonyan óvják meg környezeti kultúrájukat és fejlesszék azt. A település arculati kézikönyv feladata, hogy feltárja és bemutassa a településen jól elkülönülő egye településrészek arculati jellenzőit és értékeit, továbbá, hogy javaslatot tegyen a településképhez illeszkedő építészei elemek alkalmazására.

Tájékoztatom Tápiószele Lakosságát, a tápiószelei civil- és érdekvédelmi szervezeteket, gazdálkodó szervezeteket, valamint az egyházak képviselőit, hogy önkormányzatunk elkészítette a településképi arculati kézikönyvét és a településképi rendeletét. Ismertetésükre 2017. szeptember 18-án (hétfő) du. 18.00 órakor a Polgármesteri Hivatalban – házasságkötő terem - fórumot tartunk.

(A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet a település honlapján megtalálható!)

A fórumon, vagy azt követő 8 napon belül írásban terjesztheti elő véleményét (Tápiószelei Polgármesteri Hivatal titkárságára leadva vagy elektronikusan az onkormanyzat@tapioszele.hu e-mailre küldve).

Comments are closed.