Életkezdési kiegészítő támogatás
2018-03-12
HELYI ADÓZÁSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS
2018-03-12
Show all

A családbarát környezet tudatosításának és megerősítésének érdekében a magyar Kormány döntése alapján 2018 a Családok Éve lesz. A döntés indokát az alábbiak szerint fogalmazta meg a Kormány: „Szeretnénk a társadalomban megerősíteni a családbarát értékrendet, amely éppúgy jelenti a család- és gyermekbarát szemléletet, mint a munka és a családi élet összehangolását, vagy éppen a generációk közti együttműködést, egy idősbarát szemlélet meghonosítását.” E gondolat alapján döntött a Testület „Az év családja Tápiószelén” díjról szóló rendelet megalkotásáról.

A Képviselő-testület rendelet alkotási tevékenységébe a lakosság széleskörű bevonása, véleményének, javaslatainak megismerése érdekében – szervezeti és működési szabályzata alapján – „Az év családja Tápiószelén” díjról szóló rendelet tervezetét társadalmi egyeztetésre bocsátom.

Kérem, hogy a rendelet tervezetével kapcsolatos véleményt, javaslatot 2018. március 20-ig jutathatják el a jegyzőhöz az onkormanyzat@tapioszele.hu e-mail címre, vagy a Polgármesteri Hivatalban írásban leadva.  

Véleményüket, javaslataikat várva, tisztelettel:


Kovács Ferenc
polgármester

Comments are closed.