Tápiószele Portál (www.tapioszele.hu)
Tápiószele Város hivatalos honlapja
Üzemeltető:
Tápiószele Város Önkormányzata

Felelős szerkesztő:
Tóth Julianna

A szerkesztőség címe:
Tápiószele Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal
2766 Tápiószele, Rákóczi út 4.

A szerkesztőség e-mail címe:
honlap@tapioszele.hu

Webmester:
Nagy György

Design és programozás:
Nagy György

Fotók:
Gócsa Fotó
Kovács Ferenc

 

Szerzői jogok

A www.tapioszele.hu portálon közölt tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll, és Tápiószele Város Önkormányzatának tulajdonát képezik, értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információkat. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, bármilyen formátumban történő feldolgozása és értékesítése Tápiószele Város Önkormányzatának előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A felelősség kizárása

Tápiószele Város Önkormányzata nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A portál oldalain található információk bármikor megváltozhatnak, illetve szolgáltatásuk meg is szűnhet. Az ebből származó esetleges hátrányokért a portál üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Tápiószele Város Önkormányzata lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy a portálon feltüntetett adatok pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő károkért felelősségét nem vállal. Az üzemeltető úgyszintén kizárja felelősségét azon adatokért, közleményekért, hirdetésekért, stb., amelyeket az általa működtetett portál lehetőségeinek kihasználásával a felhasználók közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

A portál aloldalai számos olyan linket tartalmaznak, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.